Kukaan Ainoa Henkilö Ei Päättänyt "maailman Kovimmasta Kilpailusta" Tänä Vuonna

Running

Image
Image

Seuraa Matadoria Vimeossa. Seuraa Matadoria YouTubessa

BARKLEY-MARATONIEN TENNESSEE-KORKEJEN onnistumisaste on noin yksi prosentti: se on mennyt 30 vuotta, sitä on hoitanut 1100 ihmistä ja vain 14 ihmistä on koskaan saanut sen päätökseen. Tänä vuonna 40 kilpailevasta juoksijasta yksi henkilö ei päättynyt.

Kilpailun luoja Gary Cantrell kertoi Bloomberg Newsille: "Vuoret voittivat."

Ei ole harvinaista, että kukaan ei lopeta kilpailua, mutta joku on päättänyt joka vuosi vuodesta 2007. Kurssi on pahamaineisesti vaikea, sillä se koostuu 5 silmukasta 20 mailin vuoristokurssilla Tennessee Frozen Head State Park -puistossa, joka on suoritettava 60 vuoden kuluttua. tuntia tai vähemmän. Kun 60 tuntia oli kulunut umpeen, yksi juoksija oli vielä ulkona radalla ja etsintä alkoi. Lopulta hän vaelsi takaisin väittäen kadonneensa ja päättäneen ottaa 8 tunnin nukkumaan.

Vain kaksi juoksijaa tänä vuonna suoritti yli kolme kierrosta määräajassa. Yksi heistä lopetti kolmannen valmistumisensa jälkeen, kun taas toinen romahti jonnekin radalla ja päätti ehkä, ettei se ollut hyvä idea jatkaa. Kaksi muuta juoksijaa suoritti kolmannen kierroksen, mutta he veivät sallittua pidempään - seitsemällä tunnilla.

Kukaan nainen ei ole koskaan lopettanut kilpailua, vaikka 9 naista oli tänä vuonna 40-vuotiaiden ryhmässä. Nicki Rehn, australialainen juoksija tämän vuoden kisassa, sanoi: "Et tule tänne voittajaksi, tulet tänne nöyryyttämään."

Kilpailun pystysuora nousu on 54 200 yli 100 mailia, mikä on melkein kaksinkertainen Everestin korkeuteen nähden.

Gary Cantrell päätti perustaa kilpailun, kun James Earl Ray, mies, joka murhasi Martin Luther Kingin, Jr., pakeni vankilasta ja teki vain 8 mailia 55 tunnissa. Cantrell sanoi itselleen voivansa mennä ainakin 100 mailia tuona aikana, ja Barkley-maratonit syntyivät.

100 mailin suorittamisen lisäksi juoksijoiden on löydettävä 9 12: sta kirjasta, jotka ovat hajallaan kurssin kohdalla, ja poistettava niille osoitettua numeroa vastaava sivu todistaakseen löytäneensä sen. Kesti 9 vuotta kenenkään suorittaman kilpailun suorittamiseen, ja kaksi ihmistä on suorittanut sen kahdesti, mukaan lukien aikarekisterin pitänyt Brett Maune, joka on suorittanut kilpailun hieman yli 52 tunnissa vuonna 2012.